Lenkebygging i Norge

Det finnes et stigende antall danske bedrifter, som gjerne vil utvide nettsalget deres i Norge.

Lad oss hjelpe deg med lenkebygging i Norge

Det finnes et stigende antall danske bedrifter, som gjerne vil utvide nettsalget deres i Norge. Norge har mange kunder med god økonomi, så derfor gir det mening å få tak i de norske forbrukere fra første dag. Derfor skal du sørge for, at du har en god lenkebyggingsstrategi, når du opererer på det norske markedet.

Lenkebygging er din store sjanse for å komme i kontakt med nye kunder, og det har du bruk for, når du skal inn på et nytt marked. Selv om du undersøker forbrukernes adferd og etterspørselen på varene dine i et land, vil der alltid være forhold, du ikke har mulighet til å få overblikk over.

Når du bruker lenkebygging, vil bedriften din rangere høyere på Google sine søkeresultater, enn konkurrentene dine som ikke bruker samme strategi. Det er et faktum, at forbrukerne generelt kun klikker på de øverste resultatene i Google, og at de fleste bruker Google som primær søkemotor.

Følgelig må lenkebygging innta en sentral rolle i markedsføringsstrategien din. Ikke minst, når du opererer på nye markeder i andre lande. Hvis nettbutikken din rangerer høyt i søkemotorresultatene, f.eks. når folk søker på sko, så er sjansen stor, at de går inn på nettopp ditt nettsted.

Det er ikke nok å ha et pent nettsted med fantastiske produkter til gode priser, hvis forbrukeren ikke vet at du finnes. Det kan sammenlignes med å eie en eksklusiv butikk i en kjeller langt ute på landet, uten at det finnes noen form for skilting til butikken. Forbrukeren kommer til å kjøre direkte forbi butikken, uten å vite hva de går glipp av.

Bruk profesjonelle

Hvis du ikke er vant til å jobbe med lenkebygging og søkemotoroptimering, vil det være en innviklet og langtrukken prosess. Hvorfor ikke hellere bruke en profesjonell tekstforfatter, der kan skrive knivskarpe artikler, kjenner til markedet du opererer i, produktet ditt og Google sin søkemotor.

Når du beveger deg på det norske markedet, er det mye å ta hensyn til. Det kan virke som en enkel løsning å investere en masse penger i annonsering og håpe, at det gir gode resultater. Det er fremfor alt på ukjent terreng vi mister fokus. Her er det viktig å huske, at lenkebygging er den mest effektive måten å sikre seg god online handel på, uansett hvor i verden.

Din store fordel på både det norske og danske markedet er, at mange av konkurrentene dine ennå ikke har fått øye på lenkebygging. Dermed er du allerede et stort skritt foran, når du velger å bruke lenkebygging for å øke nettsalget ditt.

Tre utfordringer på det norske markedet.

Når man jobber med lenkebygging i Norge, er der andre utfordringer, enn når man jobber med lenkebygging i Danmark.


1: En opplagt utfordring er selvfølgelig språket. Akkurat som det er tilfellet med lenkebygging i Danmark, skal artiklene skrives av forfattere, der er knivskarpe til norsk. Hvis du vil ha kontakt til forbrukere uansett i hvilket land, må språket være rent og korrekt.

 

Hvis du velger å selge produktene dine på engelsk, dansk eller svensk, tyder ingenting på, at du nettopp vil få tak i norske forbrukere. Når du vil selge et produkt, må du alltid møte kundene der hvor de er.


2: En annen utfordring på det norske markedet er, at prisene er markant høyere i Norge. Dette skyldes ikke minst, at Norge sitter på en masse olje, og at befolkningen generelt er rikere enn den danske.

 

Vi tilbyr selvsagt ikke kun lenkebygging på dansk, men også på norsk og svensk. Dermed er du alltid sikret lenkebygging i høyeste kvalitet – både her hjemme og hos våre nordiske naboer.

 

3: Den tredje og kanskje største utfordring med å operer i et ukjent marked er, at forbrukerne ikke kjenner deg. Når du bruker lenkebygging fungerer det slikt, at andre nettsteder lenker til nettstedet ditt. Dette betyr, at du kan ligge på en blogg eller nettside, som norske forbrukere har tillit til. Hvis en slik nettside lenker videre til din nettbutikk, er sannsynligheten for å få nye kunder markant større.

 

Akkurat som i den fysiske verden, er anbefalinger en avgjørende faktor i forbindelse med salg. Og en henvisning fra et annet, veletablert nettsted viser nettopp, at de har sagt godt om deg.

Avgjørende konkurransefordel

Når du bruker lenkebygging i Norge betyr det, at du har en vesentlig konkurransefordel for nettopp bedriften eller nettsiden din. Selv om du ikke på forhånd kjenner til forbrukerne, er lenkebygging den desidert letteste og forteste måten å få tak i dem på.

Med de rette tiltak, lenkebyggingsartikler, kvalitetslenker og samarbeide med verdifulle partnere, kommer du let og elegant rundt om disse tre problematikker og får fort grep om de norske kunder.

Med en god og skreddersydd strategi for det norske markedet kan du fokusere på din bedrift, selge gode produkter eller ytelser og ha tilfredse og ekspanderende kundeskare.

 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om mulighetene dine og la oss analysere hvordan vi best kan hjelpe bedriften din.