Lenkebygging i Danmark

Vårt kjerneområde er lenkebygging, og det er der en god grunn til!

La oss hjelpe deg med lenkebygging i Danmark

Vårt kjerneområde er lenkebygging, og det er der en god grunn til. Lenkebyggingsartikler hjelper deg med å rangere høyt i Google sine søkeresultater og sikrer deg dermed en fordel overfor konkurrentene dine. Når forbrukerne søker på et bestemt produkt eller tjeneste, er det elementært, at de finner nettopp din bedrift. Uansett hvor gode dine produkter er, kan du ikke nå kundene med mindre ditt nettsted er søkemaskinoptimert.

Den avgjørende faktor for å ligge øverst i Google.dk sine søkeresultater er lenkebygging. Det er essensielt å bruke bestemte nøkkelord, når du skal optimere søkninger på nettstedet ditt, og det er vi spesialister i.

Det kan være en kjempe jobb å både drive en virksomhet og i tillegg måtte sette seg inn i, hvordan man når forbrukerne på best mulig vis. Mange tror, at annonsering er den eneste måten å gjøre det på, men her tar de feil. Derfor er det din store fordel, at du vet, at den beste måten å rangere høyt i søkemotorene er lenkebygging. Det gir deg en soleklar konkurransefordel.
Det beste er selvsagt, at vi kan overta denne jobben for deg, så du kan fokusere på det du er best til: Å drive din bedrift og skape tilfredse kunder.

Knivskarpe tekster

Når du selger til det danske markedet er det selvsagt viktig, at du får skarpsindige tekster, der retter seg til det danske publikum. Derfor er det rudimentært å vite, hva danske forbrukere leter etter og sikre deg, at stavning og grammatikk er perfekte. Dessuten skal alle informasjoner i lenkebyggingsartikkelen selvfølgelig være korrekte. Derfor garanterer vi, at der ligger habil research bak alle de artikler vi tilbyr.

Du kan ikke bare ta en amerikansk nettside og oversette den, for at den skal rangere bedre i søkemotorene. Det skyldes flere ting. Først og fremst vil en direkte oversettelse aldri bli like god som en original tekst.

Det funker bare ikke. Nettstedet ditt er hoveddøra til bedriften din, og hvis det ble slusket med fasaden på butikken og den ikke mer følger eksisterende trends, vil mange kunder gå videre til neste butikk. Det samme er tilfellet for online virksomheter. En dårlig tekst gir potensielle kunder et inntrykk av, at også produktene dine er dårlige – også selv om produktene dine ikke har noe med din skriftlige ytelse å gjøre.

Det er ikke nok å ha et pent nettsted med fantastiske produkter til gode priser, hvis forbrukeren ikke vet at du finnes. Det kan sammenlignes med å eie en eksklusiv butikk i en kjeller langt ute på landet, uten at det finnes noen form for skilting til butikken. Forbrukeren kommer til å kjøre direkte forbi butikken, uten å vite hva de går glipp av.

Vinn forbrukerens tillit

Danske forbrukere er vant til å søke etter produkter online. Der er en høy grad av tillit til nettbutikker, og det er din store fordel, når du gjør tingene riktig. Hvis du gjerne vil få tak i alle disse kunder, skal du synliggjøre din bedrift og vise, hvordan dere adskiller dere fra andre aktører på det danske markedet.

Lenkebygging fungerer ved at nettstedet ditt blir omtalt og lenket til fra andre nettsider. Når en kunde kan komme seg videre til nettstedet ditt via en annen side, har de instinktivt mere tillit til nettstedet ditt. Det betyr samtidig, at du når en kundegruppe, som ellers ikke hadde funnet din bedrift.

Hvis en kunde eksempelvis leser et blogginnlegg om innretning, vil der ofte være innlagte lenker i teksten. Disse lenker sender forbrukeren videre til nettstedet fra en virksomhet, som opererer innenfor innretning. Dette kan for eksempel være en hjeminnretningskjede eller -arkitekter. Mange forbrukere er veldig glade for denne tjenesten, fordi de ikke lenger må lete etter produkter de har fått interesse i å kjøpe. Hvis en populær blogg eller nettside lenker til nettstedet ditt, har potensielle kunder også automatisk mer tillit til ditt produkt.

Akkurat som i det virkelige liv, stoler vi mer på produkter og tjenester, som andre har anbefalt oss. Dette gjør de indirekte, ved å lenke til nettstedet ditt. Trikset er altså, at andre nettsteder bruker søkemotoroptimerte artikler og tekster til å lenke til nettstedet ditt. Dette gir deg enorme sjanser og store konkurransemessige fordele overfor konkurrentene dine.

Forrest i feltet

Det finnes stadig mange skandinaviske bedrifter, som ikke har forstått effekten på lenkebyggingsartikler, så derfor er det bare å komme i gang. Når du bruker lenkebygging i Danmark, har du en unik mulighet til å få kundeflow fra kilder, du ikke engang hadde tenkt over. Det finnes undersøkelser som viser, at majoriteten av forbrukerne kun klikker på de første fire hits i Google, og den viten skal du utnytte til din fordel.

Når du bruker fysisk annonsering i eksempelvis blader eller aviser i Danmark, når du kun en veldig spesifikk målgruppe, som dessuten også er geografisk begrenset. Hver avis har sin målgruppe, i alder kjønn og geografisk tilhørighet. Når du i stedet bruker lenkebygging, vil du få tilgang til kunder på den andre siden av Danmark, uten å vite noe om lokale medier og målgrupper.

Der er flere og flere som flytter fra storbyene og ut på landet, for å stifte familie og finne ro, mens mange unge flytter fra provinsen til byen for blant annet å studere. Det gjør det vanskeligere for deg å vite, hvor målgruppen din befinner seg. Det finnes også mennesker som leter etter produktet ditt, uten at du vet de mangler det. En fisker fra Nordjylland søker kanskje på artikler om de nyeste EU reglene for fiskeri og finner en lenke til nettstedet ditt, der selger fiskeutstyr og arbeidsklær. Her bryter forbrukeren potensielt vanen med å handle andre steder, fordi der blir lenket til dine produkter fra et nettsted, som han eller hun kjenner og har tillit til.

På samme måte kan en person fra København ha stor interesse for alternativ medisin og behandling, og ved det som virker som et tilfelle, komme inn på nettstedet ditt, hvor du selger produkter, der er fremstillet av lokale råvarer. Her vil du få tak i en kunde som ikke visste, at hun eller han nettopp lette etter din butikk.
Det er selvsagt kun noen få eksempler på, hvordan lenkebygging kan styrke posisjonen din på det danske markedet, og det er sikkert, at resultatet vil tale for seg selv.

 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om mulighetene dine og la oss analysere hvordan vi best kan hjelpe bedriften din.