Lenkebygging

Vi har spesialisert oss på lenkebygging i Norge, Danmark og Sverige. Vi skaffer kvalitetslenker til våre kunder fra skandinaviske nettsteder, samt via vårt eget nettverk av autoritære nettsider.

Lenkebygging og SEO-tekster

Lenkebygging er og vil alltid være en av de mest avgjørende faktorer for å oppnå en god plassering i Googles søkeresultater.

Uten lenker til nettstedet ditt, oppnår du ikke prominente plasseringer på søkeresultater på viktige søkeord innenfor bransjen din.

Vi er spesialiserte i de to viktigste elementer, når det gjelder vellykket lenkebygging:

  1. Tekstforfatting av skarpe SEO-tekster
  2. Publisering av SEO-tekstene med relevante lenker på autoritære nettsteder

Vi tilbyr å forfatte SEO-tekstene dine og etterfølgende publisere dem i vårt nettverk av autoritære norske, danske og svenske nettsteder – alt etter behov.

Hva er lenkebygging?

Lenkebygging dekker over den disiplin, som målrettet jobber med å etablere og bygge inngående lenker til nettstedet ditt.
Ettersom inngående lenker har stor påvirkning på synlighet i søkemotorer, er lenkebygging en viktig del av SEO-jobben.

Der er flere forskjellige typer lenker og teknikker til lenkebygging. Det er imidlertid viktig å understreke, at det ikke er noen god ide bare å kaste seg uaktsom ut i å bygge lenker. Er tiltakene dine feilaktige, kan du risikere, at dine anstrengelser har en direkte negativ og skadelig effekt på din nettsides plassering i søkeresultatene.

Publisering

Vil du gjerne ha en økt eksponering i søkeresultatene? Da kan vi tilby publisering av lenkebyggingsartikler på store skandinaviske medier og vårt eget nettverk av autoritære nettsteder.

Ønsker du å høre litt mer om mulighetene dine, er det bare å ringe eller fylle ut formularet under «kontakt».

Vi er klare til å besvare dine spørsmål og drøfte skreddersydde løsninger til deg. Bare kontakt oss i dag.

Hvorfor er lenkebygging en god investering?

Lenkebygging er en av de mest krevende faktorer innenfor SEO. Dette har mye å gjøre med, at Google i løpet av de siste årene har stramme opp om reglene.

Derfor krever god og effektiv lenkebygging omtanke og tålmodighet. Du kan ikke bare bygge tilfeldige lenker i villskap og forvente god eksponering i søkemotorene dagen etter. Det tar tid!

For å oppnå et optimalt utbytte, skal lenkebygging planlegges og eksekveres nøyaktig.

I motsetning til AdWords og andre annonseringsformer, er investeringen i lenkebygging mer langsiktet. Det er i det lange løp at effekten viser seg.

Eksekveres og varetas lenkebyggingen korrekt, kan du glede deg ved de gode resultater som skapes for bedriften din.

Burde du velge AdWords eller lenkebygging? Det beste svar er en kombinasjon av begge delene – hvis du har budsjettet til det og er seriøs om din online forretning.

Å være representert på side 1 to ganger, gir deg en strategisk fordel og gjør at du vil akkumulere flere klikks. I tillegg vil det også ha en psykologisk effekt å være representert på første side to ganger.

Først ser den søkende annonsen din på Google u-/bevist, hvorpå vedkommende muligens scroller ned og atter ser ditt resultat i søkeresultatet.
Nettstedet ditt virker derfor mere kjent for den søkende, hvilket vil føre til flere besøkende på nettsiden.

 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om mulighetene dine og la oss analysere hvordan vi best kan hjelpe bedriften din.